AJANVARAUSVARAAMALLA AJAN HYVÄKSYT SEURAAVAT EHDOT:


PERUUTUSEHDOT:


Peruutuksen on tapahduttava vähintään kaksi tuntia ennen varattua aikaa. Alle 48h aikaisemmin tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa asiakkaalta 50% palvelun täydestä hinnasta. Alle 24h aikaisemmin tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa asiakkaalta 75% palvelun täydestä hinnasta. Alle kaksi tuntia ennen tehdyistä tai kokonaan peruuttamattomista ajoista tekijällä on oikeus laskuttaa asiakkaalta 100% palvelun täydestä hinnasta. Varattua aikaa saa kerran siirtää veloituksetta sairastapauksissa, silloinkin ilmoitus on tehtävä hyvissä ajoin ennen aikaa. Jos korvaava aika perutaan, on tekijällä oikeus laskuttaa asiakkaalta ensimmäisen ajan peruutusehtojen mukainen summa. Peruutuslinkki löytyy ajanvarausvahvistuksestasi, Alle 48h ennen tehdyt peruutukset tulee tehdä suoraan tekijän omaan sähköpostiin. Myös muutokset varattuihin aikoihin tehtävä vähintään 24h ennen varattua aikaa. 

Häämeikki/-kampausasiakas! Huomioithan että häävarausten suhteen peruutuskäytäntömme on poikkeava. Alle 2kk ennen hääpäivää tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa 50% palvelun täydestä hinnasta. Alle 1kk ennen hääpäivää tehdyistä peruutuksista tekijällä on oikeus laskuttaa 100% palvelun täydestä hinnasta. Huomioithan, että varaus astuu voimaan vasta varausmaksun suorittamisen jälkeen. REKLAMAATIOT:


Teemme Noirie's Beauty Servicesilla kaikkemme, jotta asiakkaamme olisivat lopputulokseen tyytyväisiä. Jos kuitenkin lopputulos ei olekaan mieleinen, korjaamme työmme mielellämme. Reklamaation tulee tapahtua 7 päivän kuluessa käynnistä, ja sen teet parhaiten suoraan tekijän omaan sähköpostiin. Sähköpostiin kannattaa liittää myös kuvat reklamaation aiheesta. Suorat osoitteet löydät NOIRIE'S - TIIMI -sivulta. Veloituksettoman korjauksen ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen. Yrittäjällä on oikeus ensisijaisesti korjata virheensä, ja reklamaatio-oikeus umpeutuu mikäli asiakas on itse tai jonkun muun kuin tekijän toimesta tehnyt mitään muutoksia reklamaation kohteeseen. Takuu ei kata muualta tulleita ripsihuoltoja, sillä emme voi olla varmoja, ovatko tippuneet kuidut meidän vai edellisen tekijän laittamia.


HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT:


Saavuthan meikkiin puhtailla kasvoilla. 


Saavuthan ripsiajallesi ilman meikkiä silmien alueella ja ilman piilolinssejä. Emme tee kestotaivutuksia, ripsienpidennyksiä tai ripsien värjäystä alle 16-vuotiaille!


Saavuthan kulma-ajallesi kokonaan ilman meikkiä. Emme tee kulmien laminointia tai värjäystä alle 16-vuotiaille!


Saavuthan kynsiajallesi puhtailla, lakattomilla kynsillä. Vältä käsien rasvaamista pari tuntia ennen aikaasi. Emme tee rakennekynsiä, luonnonkynnen geelausta tai geelilakkausta alle 16-vuotiaille!


Saavuthan hiusten värjäykseen ilman suurta määrää muotoilutuotteita. Hiuksia ei tarvitse pestä aikaa varten. Emme tee värjäyksiä alle 16-vuotiaille!Liikkeemme on auki sopimuksen mukaan, eli mikäli et löydä sinulle sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse +358 4578344100 tai sähköpostitse suoraan tekijään. Suorat osoitteet löydät Yhteystiedot -välilehdeltämme.